18 Ağustos 2017 Cuma

BMW Concept Z4


Bu yıl da Pebble Beach'te bir sürpriz tanıtacağını duyuran BMW sonunda bekleneni yaptı ve yeni nesil Z4'ün ön gösterimi niteliğindeki konsepti tanıttı. Seri üretim otomobil için haberler iyi gibi görünüyor.


8 Serisi konseptinde olduğu gibi ileriye ve aşağıya doğru uzayan bir ön panjura sahip olan otomobilin ön tamponunda dev hava girişleri bulunurken LED farlar çamurlukların arkasına doğru uzuyor. Kaputun yanları ve ön çamurluk arkasında hava çıkışları kullanan BMW janları da 20 inç çaplı seçmiş.


Basık ve geniş bir arka bölüme sahip olan konseptte ince yapılı stoplar, agresif görünümlü bir arka tampon ve difüzörün yanlarına yerleştirilen egzoz çıkışları dikkat öekerken bagaj kapağının ucu bir spoiler şekline getirilmiş.


Sade bir iç mekana sahip olan otomobilde dijital gösterge paneli ve alt kısmına küçük bir ekran eklenmiş direksiyon simidi kullanan BMW büyük bilgi-eğlence ekranı ve kapasitif kumanda düğmelerini de unutmamış. Bu arada sürücü tarafında siyah renk kullanılan iç mekanda yolcu bölümü turuncu renkte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder