14 Eylül 2017 Perşembe

Honda Urban EV Concept


Honda'nın elektrik motorlu otomobil atağı başlıyor. Şu andan itibaren markanın Avrupa pazarına süreceği her modelde elektrik motoru yardımcı veya ana güç ünitesi olarak kullanılacak.

Bu iddianın ciddiliği de Frankfurt'ta tanıtılan Urban EV konseptiyle gösteriliyor. Üç kapılı hatchback, küçük boyutları sayesinde geleceğin şehirleri için uygun. Üstelik Honda'dan gelen açıklamalara göre modelin seri üretim halini sadece iki yıl sonra yollarda görebileceğiz.


Klasik Civic modellerini andıran bir yapıya sahip olan otomobilin ön ve arkasında yer alan aydınlatma grubu aynı zamanda marka logosu ve çeşitli bilgilerin de yayınlanabildiği ekran görevini görüyor.

Arkadan menteşeli kapılar açıldığında ince sütunlara sahip, sade görünümlü iç mekana ulaşılıyor. Bolca ahşap kaplama kullanılan yaşam alanında gösterge tablosu geniş bir ekrandan oluşurken yan aynalar yerine geçen kameralar görüntülerini kapı içlerinde görülen ekranlara aktarıyor.

1 yorum:

  1. Bu araba bu tasarim ile çok satar çok gönül fetheder... Umarim ozellikle de dış tasarimini korurlar seri uretime geçiş sırasında.

    YanıtlaSil