14 Ocak 2018 Pazar

Chevrolet Silverado


Pick up cenneti A.B.D.'de düzenlenen Detroit otomobil fuarı haliyle bu türden araçlar üreten firmaların da önem verdiği organizasyonlar arasında yer alıyor. Bunun en iyi göstergelerinden birisi de Chevrolet'nin yeni Silveradoyu tanıtmak için bu şehri seçmesiydi.

Eskisinden daha yuvarlak hatlı bir tasarıma kavuşmuş olan aracın ön bölümünde LED farlar ve büyük panjur dikkat çekiyor. Tampon yapısı donanıma göre değişirken jantlar için de aynı şeyi söyleyebiliriz. Değişik uzunlukta kabin ve kasa seçenekleri bulunan Sİlverado'nun sade görünümlü arka bölümü, bazı modellerde eklenen çift egzoz çıkışıyla daha sportif hale geliyor.


İç mekanı tipik bir Amerikan pick up'ındna beklendiği gibi dolu olan aracın her köşesinde onlarca litrelik saklama bölümü bulunuyor. Çift torpido gözü ve dokunmatik bilgi-eğlence ekranı standart donanımlar arasında.

Boyut olarak büyümesine rağmen ortalama olarak 200 kg hafifleyen Silverado'da 5.3 ve 6.2 litre hacimli, benzinli v8 motorların yanında 3 litre hacimli, sıralı 6 silindirli bir turbo Diesel ünite de kullanılacağı açıklandı. Asıl sürprizse turbo beslemeye sahip, 4 silindirli, 2.7 litre hacimli ünite. 315 beygir güç, 470 Nm tork üretebilen motor 8 ileri vitesli otomataik şanzımanla sunulacak. Diğer ünitelerde de 6, 8 ve 10 ileri vitesli şanzımanlar görev yapacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder