14 Şubat 2018 Çarşamba

BMW X4


BMW'nin genç sayılabilecek SUV modeli X4 yeni nesline kavuştu bile. Henüz 4 yaşında olan modelin yerine gelen otomobil daha büyük boyutlar ve daha fazla teknolojik donanımla sahip olacak.

Yeni nesil aracın tasarımında büyük yenilikler yok. Genel olarak köşeli hatlar kullanan X4'ün ön bölümünde daha büyük panjur dikkat çekerken 18 ile 21 inç arasında çaplara sahip jantlar, bagaj kapağı camının üzerine yerleştirilen spoiler ve uzayan stoplar duruşu biraz farklılaştırmış.


İç mekana geçildiğinde de güncel BMW modellerinden esinlendiği görülen otomobilde kullanılan gösterge paneli, direksiyon simidi ve orta konsol kumanda panelleri gibi kalemlerin tanıdık olduğu söylenebilir. Boyu 76, eni 36 ve aks mesafesi 53 mm uzayan aracın iç hacmi de bu sayede artışta.

Kaput altında da yenilik sunmayan X4'ün tamamı turbo beslemeye sahip motorlarından 2 litre hacimli benzinli olanları 184 ve 252 beygir güç üretebilirken Diesel olanları 190 ve 231 beygir gücünde.


3 litre hacimli motorlardan benzinli olanı 360 beygir gücündeyken Diesel motorun 265 ve 326 beygir gücünde seçenekleri mevcut. Bütün seçeneklerde dört tekerlekten çekiş sistemi alınabilirken 8 ileri vitesli otomaitk şanzıman da standart donanımda yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder