14 Aralık 2011 Çarşamba

TopCar Vantage 2 Carbon Edition


Rus modifikasyon firması TopCar, Porsche Cayenne için sunduğu gövde kiti Vantage'ı geliştirdi. Araç gövdesinin tamamını karbon fiberden üreten TopCar iç mekan için de değişik tasarımlar sunuyor.

Genişleyen çamurluklar ve alçaltılan süspansiyon sistemiyle birlikte kullanılan 23 inç çaplı jantlar aracın görünümünü daha dinamik kılarken sportif ögeler arasında genişleyen yan etekler, üzerinde ek hava çıkışları bulunan motor kaputu, ön tampon altı splitter, ve dört çıkışlı yeni egzoz sistemi bulunuyor.

Arka kısımda koyu renkli stoplarıyla fark edilebilen Vantage'ın yeni arka tamponunun kenarlarında hava kanalları görev yapıyor. Aerodinamik geliştirmeler arasında bagaj kapağı camının üzerinde daha büyük bir spoiler ile bu camın altına eklenen ikinci bir spoiler ve tampon altı difüzör bulunuyor.


Fren sistemi Brembo'dan alınan aracın iç mekanında da siyah deri döşeme ve karbon fiber kaplamalar göz dolduruyor. Sunulan aksesuarlar arasında metal pedal seti, yeni direksiyon simidi ve özel işlemeli paspaslar bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder