25 Nisan 2012 Çarşamba

Range Rover Evoque Special Edition


Range Rover'ın kompakt SUV modeli Evoque'a özel seri modeller eklenmeye başladı bile. 200 örneği üretilecek olan ilk seri Victoria Beckham tarafından donatılmış.

Mat füme gövde rengi ile siyaha boyanmış tavan, yan aynalar, ön ve arka tampon korumaları, yan süslemeler, arka spoiler, ön panjur ve kaput üstü hava yarıkları gibi dikkat çekici parçalara sahip olan otomobilde kullanılan 20 inç çaplı jantlar da siyah renkli.


İç mekanda sportif koltukların koyu sarı deri döşemesine kontrast oluşturan siyah deriyle kaplanan ön konsol dikkatlerden kaçmazken panoramik tavanın cam olmayan kısımlarında kullanılan süet seçkin bir görünüm sağlıyor. Piyano siyahına boyanmış bir orta konsola sahip olan sınırlı üretim versiyonda özel paspaslar da donanıma eklenmiş.

Sadece 3 kapılı gövde seçeneği ve turbo beslemeye sahip 2 litre hacimli benzinli motorla sunulacak olan bu Evoque'un ilk sahipleri Çin'den seçilecek. 240 beygir güç, 340 Nm tork üretebilen otomobilde 6 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemi standart olarak sunulmakta.

Bu arada aracın kullanım kılavuzunun Victoria Beckham tarafından imzalandığını da belirteyim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder