5 Ekim 2013 Cumartesi

Hyundai Tucson / ix35


Avrupa'da ix35 ismiyle tanıdığımız Hyundai modeli Tucson'da küçük iyileştirmeler yapıldı. Görünüme de yansıyan farklılıklar kaput altında da devam ediyor.

Türkiye'de 1.6 litre hacimli benzinli motor ve 6 ileri vitesli otomatik şanzımanla sunulmaya başlanan aracın farlarına LED gündüz aydınlatması eklenirken stoplarda da bu teknoloji kullanılmış. Jant tasarımları da farklılaşan otomobilin dışında başka değişim bulunmuyor.


İç mekanda yenilenen orta konsolla birlikte sunulmaya başlanan daha büyük ekranlı navigasyon sistemi, ışıklandırmalı bardaklıklar, Bluetooth bağlantısı ve sırtlıkları geriye doğru yatırılabilen arka koltuklar dikkat çekiyor.

Kaputu altında da yenilikler bulunan aracın 2 litre hacimli benzinli motoru 166 beygir güç, 205 Nm tork üretebilirken 2.4 litre hacimli ünite 184 beygir güç, 240 Nm tork üretebiliyor.

2 yorum:

  1. hyundai fiyat çıtasını yükseltmiş olsa da bence alınmaya değer.

    YanıtlaSil
  2. Bu araç oldukça iyi diyebiliriz, ülkemizde satılan modellerin en büyük eksikliği 1.6diesel seçeneği olmayışı. Bir de 1.6 otm olanına Cruize Control olmaması tam anlamıyla bir skandal

    YanıtlaSil