21 Kasım 2013 Perşembe

Nissan Juke NISMO RS


NISMO ailesi genişlemeye devam ediyor. Tokyo'da GT-R'ın NISMO modifikasyonlu modeli tanıtılırken Los Angeles otomobil fuarında Juke NISMO'nun üst versiyonu sergileniyor.

Yenilenen ön tamponu altına bir splitter eklenen otomobilin aynı parçası üzerinde LED gündüz farları da bulunuyor. Siyah renkli, 18 inç çaplı jantlar, geniş yan etekler ve daha büyük bir spoiler sunan aracın arka tamponunda difüzör, merkezi yerleşimli sis farı ve geniş egzoz çıkışı dikkat çekiyor.


Yere bastırma kuvveti %37 artan NISMO RS'in iç mekanında karbon fiber görünümlü konsol kaplaması, metal pedal seti, Recaro imzalı, sabit kafalıklı koltuklar ve Alcantara döşemeler kullanılmış. Kırmızı fren kaliperlerine sahip olan otomobilin gövdesi için üç renk seçeneği var: Siyah, beyaz ve gri.

Kaputu altında turbo beslemeye sahip 1.6 litre hacimli motorun 215 beygir güç, 285 Nm tork üretebilen bir versiyonu bulunan NISMO RS önden çekiş sistemi ve 6 ileri vitesli manuel şanzımanla satılıyor. CVT ve dört tekerlekten çekişli modellerdeyse aynı motorun 211 beygir gü., 250 Nm tork üretebilen versiyonu kullanılmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder