10 Nisan 2014 Perşembe

Ram Power Wagon


Yaz aylarına yaklaştıkça Amerikan merkezli üreticilerin büyük pick up tanıtımları da hızlanıyor. Modaya uyan firmalardan birisi de Dodge'un alt markası Ram oldu.

Pick up modellerinin en sportif versiyonunu daha da güçlendirdiğini açıklayan Ram'in 2500 Heavy Duty 4x4 Crew Cab temelli bu aracı kromajlı tampon ve 17 inç çaplı jantlar, standart olarak sunulan ön vinç, kırmızı şeritlere sahip büyük ön panjur, siyah zeminli farlar, özel gövde grafikleri, yükseltilip güçlendirilmiş süspansiyon sistemi ve 33 inç çaplı arazi lastikleri gibi donanımlara sahip.


İç mekanı çok daha sade görünen araçta 3 kollu, çok fonksiyonlu direksiyon simidi, gösterge tablosu ortasında büyük ekran, katlanıp düz bir zemin oluşturan arka koltuklar ve orta konsolda büyük bir dokunmatik ekran bulunuyor.

Hacmi 6.4 litreye çıkan v8 motoru 410 beygir güç, 582 Nm tork üretebilen Power Wagon 6 ileri vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip. Kulağa komik gelecek ama yakıt tüketimini düşürebilmek için silindir sırası deaktivasyonuyla da donatılan aracın fiyatı 45.690 Dolar'dan başlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder