21 Kasım 2014 Cuma

Chrysler 300


Son zamanlarda neredeyse her yıl bir makyaj yaşayan Chrysler 300, 2015 yılına da farklı bir yüzle girecek. Motorlarında bir yenilik yapılmayan aracın mekanik aksamındaysa bazı iyileştirmeler bulunuyor.

Yeni ön tamponunda farklı sis farları ve daha büyük ön panura ev sahipliği yapan otomobilde yeni gövde rengi ve jant seçenekleri alınabiliyor. Arka bölümde farklı bir bagaj kapağı sunan 300 makyajlı tampon ve dörtgen egzoz çıkışlarıyla dikkat çekerken LED stopların şekli de değiştirilmiş.


İç mekan tasarımı da çok değişmeyen araçta üç kollu direksiyon simidi ve farklı bir gösterge paneli kullanılırken orta konsolda farklı havalandırma sistemi kumandalarına yer verilmiş. Küçük vites kolu da yerini silindir şekilli kumandaya bırakırken bu bölüm arkasında görülen göz artık kayar kapaklı.

İç mekanında daha kaliteli malzemeler kullanan 300 güvenlik konusunda da daha başarılı. Yeni bir elektro-hidrolik direksiyon sistemine sahip olan otomobilde farklı akslar, geliştirilmiş adaptif cruise control, çarpışma uyarısı ve şeritte kalma asistanı da bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder