20 Kasım 2014 Perşembe

Toyota Prius c ve Prius v


Bu yıl Los Angeles'a birden fazla makyajlı model getiren üreticilerden birisi de Toyota oldu. Prius ailesini elden geçiren firma otomobilin c ve v versiyonlarına daha iddialı bir görünüm kazandırmış.


Her iki otomobil de yenilenen farlar, ön panjur ve tampon sayesinde çok daha dinamik görünürken gövde rengi seçeneklerinin sayısı artmış. Prius c'nin arka bölümünde farklı stoplar, spoiler ve küçültülen anten dikkat çekerken Prius v'de arka tampon ve stoplar yenilenmiş.


İç mekanda da ufak tefek değişiklikler yapan Toyota her iki otomovilin de daha sessiz hale getirildiğini belirtiyor. Gösterge paneli grafikleri yenilenen Prius c'de ön konsolun köşelerinde bulunan yuvarlak havalandırma ızgaraları yeniden tasarlanırken orta konsolda yer alan dokunmatik ekran büyümüş.


İç mekanı biraz daha fazla değişiklik sunan büyük kardeşin orta konsolunda metal görünümlü plastik kaplama piyano siyahı süslemelerle birlikte kullanılmış. Bu bölümde daha büyük dokunmatik ekran ve sayısı ikiye düşürülen orta havalandırma çıkışları görülebilirken üst bölümde gösterge paneli yeni grafikleriyle sürücüyü karşılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder