6 Aralık 2014 Cumartesi

BMW X6 M Performance


Yeni nesil BMW X6'nın üzerinde modifikasyon çalışması yapan firmaların sayısı giderek artıyor. Müşterilerin bu tip uygulamalara ilgisinin artması BMW'nin de aksesuarlar üzerinde yaptığı çalışmaların kapsamını artırmış.

Aerodinamik paketinde karbon fiberden üretilen splitter, ince yapılı spoiler ve difüzör yer alırken yan ayna muhafazaları da bu malzemeden üretilmiş. Gövde için grafikler de sunan BMW ön tamponda yer alan hava girişlerine farklı ızgaralar eklerken böbrekleri siyaha boyamış. 21 inç çaplı jantlar da opsiyonlar arasına eklenirken güçlendirilen fren sisteminde mavi renkli kaliperler kullanılmış.


İç mekanda karbon fiber kaplamalar, metal pedal seti, özel paspaslar ve ışıklandırmalı kapı eşikleri gibi eksesuarlar sunulurken direksiyon simidi de dahil birçok noktada Alcantara döşemeler görülebiliyor.

Motorlar için de güçlendirme çalışması yapan BMW, xDrive30d'de kullanılan 3 litre hacimli turbo Diesel ünitenin gücünü 277 beygire, torkunuysa 585 Nm'ye yükseltirken bu aracın 0'dan 100 km/s sürate ulaşması artık 0.2 saniye daha kısa sürüyor. xDrive35i'nin 3 litre hacimli benzinli motoru da 326 beygir güç, 450 Nm torkla hızlanma süresinden yarım saniye çalıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder