17 Ocak 2018 Çarşamba

Infiniti Q Inspiration


Detroit'in Japon konseptleri arasında bir de Infiniti yer alıyor. Markanın gelecekte kullanacağı tasarım dilini bizlere tanıtan bu otomobil hem şık hem de sportif görnünümlü bir sedan.


İnce yapılı LED farları ve küçük deliklere sahip ön panjuruyla bu kısımda markanın detaylarını taşıyan otomobilin geniş hava girişleri ve büyük jantları sportif görünüyor. Geniş yan etekler ve şişkin çamurluklar, yan aynaların yerini alan kameralarla desteklenirken ön ve arka camlar cam tavanla birbirine bağlanmış.

Neredeyse bombe gibi görünen bir tavana sahip olan sedanın bagaj kapağı küçük. İnce stoplarsa arka kısmı boydan boya kaplıyor ve tamponun alt kısmında yer alan açıklıkların daha da büyük görünmesine neden oluyor.


Dört kişilik iç mekana, arka kapıları geriye doğru açılarak ulaşılan aracın içerisinde beyaz renkli deri döşemeye sahip dört tekli koltuk bulunuyor. Bütün yolcuların önünde bolca ekran yer alırken direksiyon simidinin üst ve altı düzleştirilmiş.

Kaputu altında markanın değişken sıkıştırma oranlı benzinli motoru yer alan konsept turbo besleme yardımıyla 272 beygir güç üretebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder